Veneto Jobs
English
Italiano
Deutsch
Deutsch
Despre noi
Despre noi
SC.VENETO JOBS SRL este o companie cu capital romanesc infiintata in anul 2010 si acreditata de ITM in baza certificatului de acreditare nr. 11/00013, fiind inregistrata la Registrul Comerului din Buzau sub J10/523/2010 cod fiscal 27326441 si cont nr. RO88BTRL01001202S29404XX deschis la Banca Transilvania, avand ca obiect principal de activitate recrutarea si plasarea fortei de munca din Romania in strainatate, iar in secundar activitati de consultanta si de promovare a colaboratorilor in vederea indentificarii de locuri de munca.
Scopul activitatii noastre este acela de a furniza servicii eficiente de recrutare sau consultanta atat candidatilor cat si colaboratorilor nostri.
Veneto Jobs vine atat in intampinarea companiilor care se afla in cautare de personal calificat si necalificat in diferite domenii de activitate, cat si in sprijinul candidatilor care doresc un loc de munca adecvat competentelor si aptitudinilor profesionale ale acestora.
Din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile clientilor nostri dezvoltam o relatie bazata pe incredere, sinceritate si profesionalism, ceea ce ne recomanda in fata tuturor celor ce doresc sa aiba servicii de calitate.
Agentia noastra ofera clientilor o gama variata de servicii profesioniste de recrutare, selectie sau consultanta. In functie de cerintele, calificarile si experienta profesionala si in urma unei evaluari psiho-sociale, SC. VENETO JOBS SRL pune la dispozitia clientilor sai mai multe oportunitati in vederea identificarii unui loc de munca in tara sau in strainatate.
Partenerii nostri sunt companii de renume care asigura garantia seriozitatii si a calitatii serviciilor oferite.
SC. VENETO JOBS SRL, in calitate de operator de prelucrare a datelor cu caracter personal, mentioneaza, conform art. 24 alin. (2) din legea 677/2001, ca a fost inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal din cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 20183
Despre noi        Oferte de munca    Contact    CONFIDENTIALITATE    PROTECTIA CONSUMATORILOR - ANPC   

2011 © VENETO JOBS. All rights reserved.